zaidi2 » assalamualaikum
nurdia » insyaAllah juanda...
nurdia » insyaAllah juanda...
nurdia » insyaAllah juanda...
juanda » (Assalamualaikum).. mohon sampaikan salam pada Kak Yostis.. - junior MPIK 93-95
juanda » salam.. maaf andai mengganggu.. mlm ni tertengok balik koir MPIK thn. 92 dulu.. ternampak seseorang yg dah berpuluh thn x jumpa.. Kak Yostis.. so, sampai la kelaman ni..
kaizer » hi
kaizer » hi
nurdia » w'salam... sapa yek??
nurdia » w'salam... sapa yek??
nurdia » w'salam... sapa yek??
amansepang@yahoo.com » SALAM....kabare.........>msh knl x...AMAN Ghua Thu Kang..from nilai...email..amansepang@yahoo.com
amansepang@yahoo.com » SALAM....kabare.........>msh knl x...AMAN Ghua Thu Kang..from nilai...email..amansepang@yahoo.com
nurdia » tq ainas.. u2... selamat tahun baru 2011...
ainas » Happy New Year 2011.. kak nur
ainas » yap... time posa nie nengok gambar pun dah tau rasa kak nur ....
nurdia » lor.. tgk gambo pun leh lapo ke??
ainas » keroncong plk perut ni nengok mee hoon n ayam kak nur ... klu sungkai dapt mkn ni... yamiii besttttt
nurdia » mekasih ainas dan tamingsari...
tamingsari » masa dah jadi 42 thn..cukup utk mengenal erti kehidupan...selamat berpuasa dari saya sekeluarga
ainas » la silap plk ... SELAMAT BULAN KELAHIRAN.. utk kak nur.. happy besttdy & Selamat menymbut Ramadan Al-mubarak ...
ainas » assalamualaikum kak nur.. pantasnya masa berlalu tak sedar 2010 dah melebihi 1/2 tahun, walaupun hari lahir dah melewati masa ainas nak ucapkan juger SELAMAT BULAN KELAHARI untk kak Nur ...
nurdia » salam fancy.... silakan...
fancy » salam..... singgah sekejap kat umah nu....ni ngn family lawat uma na...shat ker.......
nurdia » alhamdulillah arr kalu cam tu... akak pun alhamdulillah sihat seadanya....
tamingsari » thn 2010 benar2 mmbawa erti hidup kpd saya....akak apa khabar
nurdia » terima kasih kerna sudi menjengah nukilan insani
Nukilan Insani » salam ziarah..
nurdia » w'salam En Lukman Yusuff... alhamdulillah... i'm fine...
Lukman Yusoff » Salam Aidahma. It has been sometime we last communicate in cyberspace. Hope u r fine.
nurdia » tamingsari... alhamdulillah sihat.. u n family camno??
tamingsari » apa khabar akak? sihat hendaknya.........
nurdia » w'salam tisa.. alhamdulillah.... sihat..
yati@tisa » assalamualaikum kak.. lama tak bertandang ke sini .. apa khabar
nurdia » w'salam anni... akak alhamdulillah sihat...
nurdia » tq sarah
anni » salammm kak nur.. pekaboor...? kak nur nk tnya la.. cm ne nak masuk kan coding utk muk kan past entries erk...?
sarah » rahsia slim dan cantik? visit my blog
nurdia » cik teh... klik je kat tanda dash tu... ilang le ia...
cikteh » salam...bunga yg mekar tu jadi penghalang nak baca blog ni...hehehe...alih ketepi bleh x, takpuas nak baca....dok tengah2 plak tu
nurdia » salam ayu... ingat... tp dah lama gak akak tak ke blog ayu... rindu gak...
prettybara » salam k.nurdia.. ingat kt kita lg tak nie? dah dkt 5 thn xblh msk blogdrive, baru mggu nie blh, dpt blk blog akak pun sbb akak ada drop msg kat tboard ayu dulu..rindunya kt akak..
nurdia » yek ker... tgk gambar je leh rasa sedap ke??
ainas » aduhh .... sedapnyer rendang + pulut kak nur ..
nurdia » selamat tahun baru 2010 buat ainas sekeluarga...
ainas » Countdown ..... 3 ..2.. 1.. happy new year 2010... kak nur ..... selamat tinggal 2009 ... semoga yg manis jadi ingatan yang indah jadi kenangan.....
nurdia » w'salam adiana... alhamdulillah.. masih di sini mencoret rasa...
adiana » a'kum kak...lama tak jenguk blog akak...aktif lagi ya...
nurdia » tu arr coz try anto email tp berbalik semula...
rafilatif » jangan marah haaaaaaaaa....
rafilatif » hehehehee......maaf........mrafi9007@yahoo.com.... ..................betul2 silap........
rafilatif » betul ler......
nurdia » rafi... kenapa email tu cam tak betul je??
nurdia » aper la yang hebat sangat tu...
rafilatif » wah hebatla.........
nurdia » w'salam rafi...
mrafi007@yahoo.com » SALAMMMMMMMMMMM......DARI KAWAN LAMA MU.........RAFILATIF
nurdia » salam shofie... sy mengajar area tg karang...
nurdia » salam shofie... cuti2 nie ader tuisyen kat rumah je... sy mengajar area tg karang...
shofie » ni saya punya email mohdshofi@yahoo.com.my kalau cikgu nak email apa2 news pun boleh
shofie » cikgu ni ngajar kat sekolah mana eh
shofie » cikgu ni ngajar kat sekolah mana eh
shofie » Salam..cuti sekolah ni buat apa cikgu
nurdia » anni... cuti nie kak nur dok kat rumah je... meh arr... tgh cuti kan...
Samad » Wa'alikum salam. Selamat bercuti.
anni » kak nur.. cuti nih x g mane2 ker...?
anni » kak nur.. cuti nih x g mane2 ker...?
nurdia » kepada encik samad... yostis berkirim salam "assalamualaikum" dan mengucapkan selamat bercuti...
nurdia » salam anazs... a'ah...
anazs » salam kak.. lama tak sembang dgn akak
nurdia » UR WELKAM EN SAMAD...
nurdia » tamingsari... salam aidil fitri... maaf zahir batin gak dr kak nur...
Samad » Terima kasih kerana sampaikan salam saya. Saya asal Kelantan tp sekarang tinggal kat Terengganu. Yostis memang tau tu. Kat maktab dulu org panggil saya Jawa Kelantan. Thanx and Happy Hari Raya.
tamingsari » selamat hari raya maaf zahir bathin dari saya sekeluarga
nurdia » selamat hari raya ainas.... maaf zahir n batin...
ainas » dlm ptemuan ada bicra dlm bicra ada kmesran, dlm kmesran ada grau & senda dlm gurau senda pasti ada salah silap, dipagi syawal ku mhon kemafan moga persahbtan kekal abdi ~Salam aidil fitri :-
ainas » mesej ini utk kak nur yg berada nun jahu di Kuala Selangor tapi dekat dihati ... Satu pertemuan tanda perkenalan, dua pertemuan untuk saling mengenali..
nurdia » en samad... salam telah pun disampaikan... yostis kirim salam kembali... n bertanya u nie kawan maktab or kawan sekolah... org ganu ke??
Samad » Dah hampir 20 tahun tak jumpa Yostis ni. Rindu amat .. hehehe ... marah nanti azmer.
Samad » Samad ?.. taklah. yang ori nama lain. Yostis tau. Saya pernah ke rumahnya di Sawah Sempadan. Petik buah 'nam-nam'. hehehe..
nurdia » amat kenal?? kenal dimana tu?? nama samad tu real name ker??
Samad » Hmmm ... kirim salam kat Yostis. Saya teramat kenal dengan dia ni. Hehehe ..
nurdia » betul la tuh... dia tu workmate sy...
Samad » Nampak macam gambar Yostis Misri sekali sekala. Betol ke dia tu?
nurdia » salam.. terima kasih....
Muhaimin » salam,lawatilah blog sy www.ibnubakr1407.blogspot.com berilah komen atau komentar anda tentang blog sy didalam cbox blog sy.sesiapa yg sudi follow lah blog sy..
nurdia » salam maiyah... jemput2 arr makanan mudah disediakan... pose nie dah 3 ke 4 kali akak buat...
maiyah » salam kak.. goreng jemput2 cecah ngan sambal.. perghh!!!
nurdia » ur welkam qila... moga excellent in ur trial spm...
qila » cg..tq sbb ajar tuisyen selame seminggu ni..doakan sy t0k trial..semoga sihat selalu..lawatilah blog sy..tq..salam ramadhan..
nurdia » w'salam hatmin... alhamdulillah sihat.... tq... salam ramdhan buat u n family too...
nurdia » tq tamingsari... salam ramadhan buat u n family too...
hatmin » Assalamualaikum Kak...lama bebeno kita tak tanyer kabo...akak sehat...semoga menjalani ibadah puasa dgn baik n brtmbh baikl...
tamingsari » selamat menjalani ibadah puasa
tamingsari » selamat menjalani ibadah puasa
nurdia » ok.. tq maiyah
maiyah » salam akak.. nanti sudi bik award kat blog ek.. makasih
nurdia » maiyah.. setakad nie kat tpt akak nie x der jem... ari khamis ari tu akak kena p pj tu yg jem tu...
maiyah » salam akak.. tu nak kena tukar kete auto.. mmg kena byk sabar dalam jem ni heee
nurdia » maiyah... buat la jugak coz ader yg minta... biasa arr dah tren mak ayah skrg suka anto anak tuisyen.. so kat sekolah mereka mula berciter... tu sebab dia nak...